Licensiering

Har du några frågor om våra licenser eller hur det kan fungera för just ert företag så tveka inte att höra av dig.

Ring gärna så hjälper vi dig. 019-5000 240

Räknas licenser när man bara startar ErgoPop?

Fråga: Om man bara loggar in på en dator där man installerat ErgoPop, räknas det som en licens även om man inte startar Ergopop? Ergopop startas ju automatiskt när man loggar in då filen finns i Autostart?

Svar: Nej, bara när man använder licensnyckeln och aktiverar ergopop aktivt så räknas den av från befintligt antal licenser. Alla kan köra gratis i 60 dagar, sen kommer ErgoPop begära att man aktiverar ErgoPop, gör man det räknas antalet lediga licenser ner, gör man det inte händer det ingenting men ErgoPop går inte att använda.

Vad är en licensnyckel?

En licensnyckel fungerar som en aktiveringskod som är kopplad till en licens. Licensen medger X-antal aktiveringar.

När aktivieringskoden används så räknar ErgoPop ut en maskinunik kod som bara kan användas på den maskinen. Denna funktion utförs bara om aktieringskoden fortfarande är giltig och ifall det finns lediga licenser kvar.

Måste man ha flera licenser om flera användare delar en dator?

Nej!

En dator = en licens. Flera användare kan därmed använda samma licens om de delar dator. Men man kan i dagsläget inte koppla licensen till en specifik användare som går att använda på flera datorer (dvs det omvända).

Kan jag flytta licensen till en ny dator?

Ja, det går bra att flytta licensen. Först inaktiverar du licensen på den gamla datorn, då låses den licensen upp i licensservern och kan därmed aktiveras på en ny dator.

Kom ihåg att du måste göra detta i rätt ordning, först låsa upp, sen använda.

Lycka till

ErgoPop liten logotyp

Tel 019 - 50 00 240 | E-post: [email protected]

Om företaget | Externa Länkar | Integritet och Cookies | Sitemap

Ergopop handlar om: pausgympa, pausprogram, pausgymnastik och musarm